Hitta ditt nya drömjobb hos oss!

Ditt drömjobb - vår mission


Vi har en mission som vi jobbat med sedan starten av Inpeople 2010, att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Vi tror nämligen att definitionen av riktig framgång är när man är nöjd och trivs med sitt liv och det man gör, med sin tillvaro. Därför gör vi vårt bästa varje dag för att träffa så många människor som möjligt för att kunna matcha våra kunders behov med framtida kollegor. Kanske är det i just den här matchningen som ditt drömjobb finns?

På Inpeople arbetar vi med både personaluthyrning och rekrytering. Genom oss får du möjlighet att antingen arbeta som uthyrd konsult hos någon av våra uppdragsgivare eller bli rekryterad till en tjänst direkt hos våra kunder. Är du egenföretagare ger vi dig även möjlighet att arbeta som underkonsult.

Oavsett om du söker ett långsiktigt heltidsjobb eller vill jobba extra under dina studier kan vi tillsammans med våra kunder erbjuda dig en spännande och utvecklande möjlighet. 

 

Att söka jobb


Det är enkelt att söka jobb hos oss. När du hittar en intressant tjänst som du vill söka kan du snabbt skicka in en ansökan, det tar bara några minuter. 

Lediga jobb

Om du inte hittar ett jobb som matchar ditt intresse eller din kompetens just nu är du såklart alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Du finns då sökbar för kommande uppdrag hos oss. 

Spontanansökan 

Vill du veta mer om hur det fungerar att söka jobb hos oss?

FAQ

Vi hjälper dig på vägen


Vi vet att det ibland kan vara svårt att formulera CV och personligt brev på bästa sätt. Du kanske funderar på hur mycket och vilken information som ska finnas med eller hur du ger en personlig bild av dig själv i skrift.  Vi delar gärna med oss av några tips som kan hjälpa dig till ditt drömjobb.

CV-tips

Intervjutips


Vi delar gärna med oss av några tips som kan hjälpa dig till ditt drömjobb.

Inspirit - vår laganda


På Inpeople har vi en laganda som vi kallar Inspirit. Vi jobbar som ett lag, med rättigheter och skyldigheter, att hjälpa varandra med det vi kan. Vi har en positiv och rak kommunikation, vi ställer krav på varandra att alltid göra vårt bästa och vi glömmer inte bort att ha roligt när vi jobbar. Hos oss är det viktigt att vi ger varandra energi och uppmuntrar varandra i det vi gör.

Läs mer om Inspirit

 

På Inpeople har vi en laganda som vi kallar Inspirit.