Aldrig längre bort än ett samtal eller ett mail!

Ring oss:

0470-74 00 80
 

Maila oss:

info@inpeople.se

 

Vill du skicka oss en spontanansökan - klicka på denna länk! 

 

Om du har andra frågor kan du även använda formuläret nedan.

Förnamn*

Efternamn*

E-mail*

Telefon*

Vad kan vi hjälpa dig med?

*obligatoriska uppgifter

Jag samtycker till att mina uppgifter lagras och behandlas enligt följande villkor 

Välkommen till oss på Inpeople!


Vi älskar att få säga välkommen till människor! Det ger sån skön energi. En energi som vi hoppas smittar av sig till dig som vi möter, om du så är kund, kandidat som söker jobb, en av alla våra kollegor eller blivande samarbetspartner.

Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan göra för dig!

Anna Eriksson

Anna Eriksson

Serviceminded organisatör som går igång på struktur och death metal. En stjärna på att hitta talanger och heter kvalité i andranamn. Behöver en daglig dos av chips och är en hejare på att baka glutenfritt. Klinkar gärna på gitarren på fritiden och promenerar nästan lika fort som andra springer.

Anna Eriksson
Talent Manager/Rekryterare
0470-747671 anna.eriksson@inpeople.se
Anna Sjödahl

Anna Sjödahl

Ett knippe energi med ett lösningsfokus av sällan skådat slag. Drivs av branschens ständiga utvecklingsmöjligheter och dyker upp överallt. Går på champagnejunta på fritiden och öppnar förmodligen snart upp eget surdegsbageri.

Christel Elf Rosell

Christel Elf Rosell

Livsnjutare som har stenkoll på allt från ekonomi och siffror till vart saker har sin plats på kontoret. Är alltid redo med en tumstock i handväskan och ser möjligheter i a.l.l.t. Älskar statistik (nåja) och apelsinerna på Spaniens solkust.

Christel Elf Rosell
Affärsstöd/Ekonomi
0470-701063 christel.elf.rosell@inpeople.se
Cristin Svensson

Cristin Svensson

Nyfiken och glad trädgårdsfantast som alltid har glimten i ögat. Diggar konstutställningar och att prova på nya saker. Har en grym fallenhet för system och teknik och är en trogen medgångssupporter till Växjö Lakers. Tål inte italienska viner (vilken tur att det finns franska) och älskar mat!! Har en skön humor och världens sötaste hund som heter Mila. Hittar kraft och energi i yoga och reser gärna till glammiga städer i Europa.  

Cristin Svensson
Rekryterare/Affärsstöd
0470-701064 cristin.svensson@inpeople.se
Ida Petersson

Ida Petersson

Nyfiken och engagerad festfixare som älskar att guida kunder och konsulter till bra beslut och i rätt riktning. En personkännare ut i fingerspetsarna som matchar person och uppdrag med precision och klockren träffsäkerhet. Backar aldrig för en utmaning och har asiatisk biffsallad som paradrätt. Tar gärna en sväng med hojen på fritiden och ger aldrig upp hoppet om att lära sig spela piano. 

Ida Petersson
Kontorschef Ljungby & Rekryterare/Konsultchef
0730-92 79 16 ida.petersson@inpeople.se
Mathilda Petersson Carlberg

Mathilda Petersson Carlberg

Kvicktänkt uppslagsverk och livsfarlig motståndare i alla typer av quiz. En fixare av rang och har alltid en idé i bakfickan. Kan titulera sig både som firmans egna GDPR-expert och bartender.

Mathilda Petersson Carlberg
HR-ansvarig & Rekryterare/Konsultchef
0470-747672 mathilda.petersson.carlberg@inpeople.se
Meja Norlin

Meja Norlin

Här har du företagets största Disney-nörd med stort intresse för träning. Livets goda i form av mat är hennes melodi, och favoriträtten är stuvade makaroner och falukorv. Hon gillar högt tempo både på jobbet och på hemmaplan och tänker gärna efter före. Av Meja kan du alltid förvänta dig hög service och en vilja att lösa dina utmaningar på allra bästa sätt!

Meja Norlin
HR-assistent
0470-701060 meja.norlin@inpeople.se
Niklas Jullesson

Niklas Jullesson

Resultatfokuserad familjefar och firmans självutnämnda mästare i yatzy. Har energi som räcker till både kunder, ombyggnationer och renoveringar. Hur man säkrast vet att Niklas är på kontoret? Det finns en burk kvarg i kylskåpet.

Niklas Jullesson
Affärsutvecklingschef
0470-747676 niklas.jullesson@inpeople.se