Vi finns här för dig

Välkommen till oss på Inpeople!


Vi älskar att få säga välkommen till människor! Det ger sån skön energi. En energi som vi hoppas smittar av sig till dig som vi möter, om du så är kund, kandidat som söker jobb, en av alla våra kollegor eller blivande samarbetspartner.

Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan göra för dig!

Alice Thorstensson

Alice Thorstensson

Effektiv och driven vinnarskalle som gärna djupdyker i böcker om personlig utveckling och självledarskap. Levererar med högt tempo och inspireras av effektiviteten i digitala verktyg. Missar aldrig en match med HV71 och är beroende av satsumas. Spenderar mer än gärna sin tid (och pengar) på inredning och design.

Alice Thorstensson
Rekryterare
0470-701060 alice.thorstensson@inpeople.se
Amanda Erlandsson

Amanda Erlandsson

Pålitlig och proffsig jägare med ett leveransfokus utöver det vanliga. Har alltid en kandidat på lut och drivs av känslan när kunders förväntningar överträffas. Har en förkärlek till jordgubbar, gamla trägolv och utforskar gärna Smålands smultronställen. Reser ibland till främmande länder och drömmer om hus på landet.

 

Amanda Erlandsson
Rekryterare
0470-747674 amanda.erlandsson@inpeople.se
Anna Eriksson

Anna Eriksson

Serviceminded organisatör som går igång på struktur och death metal. En stjärna på att hitta talanger och heter kvalité i andranamn. Behöver en daglig dos av chips och är en hejare på att baka glutenfritt. Klinkar gärna på gitarren på fritiden och promenerar nästan lika fort som andra springer.

Anna Eriksson
Rekryterare
0470-747671 anna.eriksson@inpeople.se
Anna Sjödahl

Anna Sjödahl

Ett knippe energi med ett lösningsfokus av sällan skådat slag. Drivs av branschens ständiga utvecklingsmöjligheter och dyker upp överallt. Går på champagnejunta på fritiden och öppnar förmodligen snart upp eget surdegsbageri.

Christel Elf Rosell

Christel Elf Rosell

Livsnjutare som har stenkoll på allt från ekonomi och siffror till vart saker har sin plats på kontoret. Är alltid redo med en tumstock i handväskan och ser möjligheter i a.l.l.t. Älskar statistik (nåja) och apelsinerna på Spaniens solkust.

Christel Elf Rosell
Affärsstöd/Ekonomi
0470-740080 christel.elf.rosell@inpeople.se
Daniel Golrup

Daniel Golrup

Serviceorienterad fotbollsfantast med förkärlek för varma breddgrader som aldrig är längre än ett telefonsamtal bort. När han inte är ute hos kunder eller på kontoret och träffar kandidater spenderar han tiden i bilen skjutsandes sina söner till fotbollsträningar och matcher land och rike runt.

Daniel Golrup
Regionchef Kristianstad
044-249092 daniel.golrup@inpeople.se
Emil Thomasson

Emil Thomasson

Organiserad och kvalitetsfokuserad sjöräddare som drivs av utveckling och effektivisering. Älskar att skapa nya kontakter och nördar gärna ner sig i Excel. Har en dold talang i att minnas Sölvesborgs alla gatuadresser och prioriterar familj och båtliv högst av allt. Är en översocial föreningsmänniska som engagerar sig i både det ena och det andra och drivs av att göra människor nöjda. Spelat hockey sedan barnsben och snörar fortfarande gärna på sig skridskorna för att hålla sig i trim (eller kanske egentligen mest för att slippa löpträna).

Emil Thomasson
Rekryterare Kristianstad
044-122002 emil.thomasson@inpeople.se
Ida Petersson

Ida Petersson

Nyfiken och engagerad festfixare som älskar att guida kunder och konsulter till bra beslut och i rätt riktning. En personkännare ut i fingerspetsarna som matchar person och uppdrag med precision och klockren träffsäkerhet. Backar aldrig för en utmaning och har asiatisk biffsallad som paradrätt. Tar gärna en sväng med hojen på fritiden och ger aldrig upp hoppet om att lära sig spela piano. 

Ida Petersson
Rekryterare
0470-701062 ida.petersson@inpeople.se
Josefin Gustavsson

Josefin Gustavsson

Relationsskapande trendjägare som går all in på det senaste - i alla fall en stund. Älskar branschens snabba vändningar och har ett skratt som smittar. Dagdrömmer om att bo i LA, men har i verkligheten favoritstället på en sten vid en sjö i en småländsk skog.

Josefin Gustavsson
HR-chef
0470-747670 josefin.gustavsson@inpeople.se
Mathilda Petersson Carlberg

Mathilda Petersson Carlberg

Kvicktänkt uppslagsverk och livsfarlig motståndare i alla typer av quiz. En fixare av rang och har alltid en idé i bakfickan. Kan titulera sig både som firmans egna GDPR-expert och bartender.

Mathilda Petersson Carlberg
Rekryterare (föräldraledig)
0470-747672
Niklas Jullesson

Niklas Jullesson

Resultatfokuserad familjefar och firmans självutnämnda mästare i yatzy. Har energi som räcker till både kunder, ombyggnationer och renoveringar. Hur man säkrast vet att Niklas är på kontoret? Det finns en burk kvarg i kylskåpet.

Niklas Jullesson
Affärsutvecklingschef
0470-747676 niklas.jullesson@inpeople.se
Tommy Bolin

Tommy Bolin

Tommy Bolin
Bemanningsplanerare
073-8012929 tommy.bolin@inpeople.se

Växjö

Telefon
0470-740080

Mail
info@inpeople.se

Hitta hit
Norrgatan 22
352 31 Växjö
Visa på karta

Kristianstad

Telefon
044-24 90 90

Mail
info.kristianstad@inpeople.se

Hitta hit
Spannmålsgatan 7
291 32 Kristianstad
Visa på karta

Aldrig längre bort än ett samtal eller ett mail!

Ring oss:

0470-74 00 80

 

Maila oss:

info@inpeople.se

 

Förnamn*

Efternamn*

E-mail*

Telefon*

Vad kan vi hjälpa dig med?

*obligatoriska uppgifter

Jag samtycker till att mina uppgifter lagras och behandlas enligt följande villkor