Aldrig längre bort än ett samtal eller ett mail!

Ring oss:

0470-74 00 80

 

Maila oss:

info@inpeople.se

 

Förnamn*

Efternamn*

E-mail*

Telefon*

Vad kan vi hjälpa dig med?

*obligatoriska uppgifter

Jag samtycker till att mina uppgifter lagras och behandlas enligt följande villkor 

Välkommen till oss på Inpeople!


Vi älskar att få säga välkommen till människor! Det ger sån skön energi. En energi som vi hoppas smittar av sig till dig som vi möter, om du så är kund, kandidat som söker jobb, en av alla våra kollegor eller blivande samarbetspartner.

Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan göra för dig!

Anna Eriksson

Anna Eriksson

Serviceminded organisatör som går igång på struktur och death metal. En stjärna på att hitta talanger och heter kvalité i andranamn. Behöver en daglig dos av chips och är en hejare på att baka glutenfritt. Klinkar gärna på gitarren på fritiden och promenerar nästan lika fort som andra springer.

Anna Eriksson
Talent Manager/Rekryterare (föräldraledig)
0470-747671 anna.eriksson@inpeople.se
Anna Sjödahl

Anna Sjödahl

Ett knippe energi med ett lösningsfokus av sällan skådat slag. Drivs av branschens ständiga utvecklingsmöjligheter och dyker upp överallt. Går på champagnejunta på fritiden och öppnar förmodligen snart upp eget surdegsbageri.

Christel Elf Rosell

Christel Elf Rosell

Livsnjutare som har stenkoll på allt från ekonomi och siffror till vart saker har sin plats på kontoret. Är alltid redo med en tumstock i handväskan och ser möjligheter i a.l.l.t. Älskar statistik (nåja) och apelsinerna på Spaniens solkust.

Christel Elf Rosell
Affärsstöd/Ekonomi
0470-701063 christel.elf.rosell@inpeople.se
Cristin Svensson

Cristin Svensson

Nyfiken och glad trädgårdsfantast som alltid har glimten i ögat. Diggar konstutställningar och att prova på nya saker. Har en grym fallenhet för system och teknik och är en trogen medgångssupporter till Växjö Lakers. Tål inte italienska viner (vilken tur att det finns franska) och älskar mat!! Har en skön humor och världens sötaste hund som heter Mila. Hittar kraft och energi i yoga och reser gärna till glammiga städer i Europa.  

Cristin Svensson
Rekryterare/Affärsstöd
0470-701064 cristin.svensson@inpeople.se
Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

Målinriktad Volbeatdyrkare med erfarenhet av att leverera service i världsklass. Gillar snabba puckar och har förstås hockey och innebandy som största intresse. Har en förkärlek till franska vingårdar men prioriterar stugan på Gotland högst av allt. Älskar kombinationen av Estrella grillchips och Châteauneuf-du-Pape och har en egen gata som heter, ja just det - Châteauneuf-du-Pape. 

Daniel Karlsson
Kontorschef Ljungby
0372-13541 daniel.karlsson@inpeople.se
Elsa Schöldberg

Elsa Schöldberg

Ambitiös och entusiastisk student som precis checkat av första året på PA-programmet. En fena på att boka ut konsulter på uppdrag och trivs som allra bäst när det är full rulle. Omtänksam och spontan fotbollsspelare som gillar att mysa med sin katt. Hänger gärna i sommarhuset på Öland på fritiden och bangar aldrig på en skidresa.

Elsa Schöldberg
Rekryteringsassistent
0470-747674 elsa.scholdberg@inpeople.se
Emil Thomasson

Emil Thomasson

Organiserad och kvalitetsfokuserad sjöräddare som drivs av utveckling och effektivisering. Älskar att skapa nya kontakter och nördar gärna ner sig i Excel. Har en dold talang i att minnas Sölvesborgs alla gatuadresser och prioriterar familj och båtliv högst av allt. Är en översocial föreningsmänniska som engagerar sig i både det ena och det andra och drivs av att göra människor nöjda. Spelat hockey sedan barnsben och snörar fortfarande gärna på sig skridskorna för att hålla sig i trim (eller kanske egentligen mest för att slippa löpträna).

Emil Thomasson
Rekryterare/Konsultchef Kristianstad
044-122002 emil.thomasson@inpeople.se
Ida Petersson

Ida Petersson

Nyfiken och engagerad festfixare som älskar att guida kunder och konsulter till bra beslut och i rätt riktning. En personkännare ut i fingerspetsarna som matchar person och uppdrag med precision och klockren träffsäkerhet. Backar aldrig för en utmaning och har asiatisk biffsallad som paradrätt. Tar gärna en sväng med hojen på fritiden och ger aldrig upp hoppet om att lära sig spela piano. 

Ida Petersson
Rekryterare/Konsultchef
0470-701062 ida.petersson@inpeople.se
Julia Friman

Julia Friman

Aktiv och ambitiös personalvetare. Nyligen landat hemma i Växjö igen efter några år på vift i Linköping. Nyfiken på det mesta och bangar aldrig på en ny utmaning. Gillar att planera och brainstorma fram nya idéer och lösningar. Allätare när det kommer till musik och går igång på allt från tuff svensk rap till klassiska schalgerdängor. Har stor passion för att resa och uppleva nya kulturer. Älskar att experimentera i köket och tycker att det där med recept inte är så viktigt – det blir ju gott ändå!

Julia Friman
Rekryterare/Konsultchef
0470-701065 julia.friman@inpeople.se
Marthina Jönsson

Marthina Jönsson

En riktig glädjespridare med stort intresse för människor och deras personliga utveckling. Njuter gärna av livets goda i form av mat, men att laga den är ett nödvändigt ont. Akta dig för att laga mat med lök i, hur väl du än försökt dölja den kommer hon hitta den. Marthina hittar vi även på motocrossbanan, fart och fläkt är hennes melodi!

Marthina Jönsson
Rekryterare/Konsultchef Kristianstad
044-249091 marthina.jonsson@inpeople.se
Mathilda Petersson Carlberg

Mathilda Petersson Carlberg

Kvicktänkt uppslagsverk och livsfarlig motståndare i alla typer av quiz. En fixare av rang och har alltid en idé i bakfickan. Kan titulera sig både som firmans egna GDPR-expert och bartender.

Mathilda Petersson Carlberg
HR-ansvarig & Rekryterare/Konsultchef
0470-747672 mathilda.petersson.carlberg@inpeople.se
Meja Norlin

Meja Norlin

Här har du företagets största Disney-nörd med stort intresse för träning. Livets goda i form av mat är hennes melodi, och favoriträtten är stuvade makaroner och falukorv. Hon gillar högt tempo både på jobbet och på hemmaplan och tänker gärna efter före. Av Meja kan du alltid förvänta dig hög service och en vilja att lösa dina utmaningar på allra bästa sätt!

Meja Norlin
HR-assistent
0470-701060 meja.norlin@inpeople.se
Michelle Persson

Michelle Persson

Lösningsfokuserad och målinriktad personalvetare som ÄLSKAR växter och bor nästan i en djungel. Har ett genuint intresse för männsikor och relationer och bokar gärna in sin på alpin skidåkning. Är en strukturerad inredningsfantast som tänker på mat mest hela tiden och önskar att hon vore en mästerkock. Gör dessutom Sveriges godaste kladdkakemuffins och har GT som favoritdrink. 

Michelle Persson
Rekryterare/Konsultchef Ljungby
0372-13542 michelle.persson@inpeople.se
Niklas Jullesson

Niklas Jullesson

Resultatfokuserad familjefar och firmans självutnämnda mästare i yatzy. Har energi som räcker till både kunder, ombyggnationer och renoveringar. Hur man säkrast vet att Niklas är på kontoret? Det finns en burk kvarg i kylskåpet.

Niklas Jullesson
Affärsutvecklingschef
0470-747676 niklas.jullesson@inpeople.se