Kvalitet blir aldrig omodernt!

Vår story och vårt why


Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Vi tror nämligen att definitionen av riktig framgång är när man är nöjd och trivs med sitt liv och det man gör, med sin tillvaro. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Hos oss har vi helt enkelt hjärta för människor och vi driver Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång. 

Varför vi gör det på sättet vi gör det


Inpeople har sedan starten med sig erfarenheten av att ha suttit på stolen som både leverantör och kund. Vi har med andra ord både köpt och sålt personal/HR tjänster. En erfarenhet som i många stycken är unik och har resulterat i ett äkta kunddrivet erbjudande.

Ett erbjudande som baseras på vad man som kund faktiskt behöver och vill ha. Inte på vad leverantören vill sälja. Med vetskapen om att rätt personal alltid är bättre, effektivare och lönsammare än ”billig” personal har vi skapat innovativa processer och krav för att möta nya moderna kunder.

Starka systrar för one stop shop inom HRM


Inpeople är en del av Ingroup och ingår i samma koncern som Head Consulting Group.
Kollegorna på Head hjälper ambitiösa organisationer för framgångsrik rekrytering av chefer och specialister, grupp- och ledarutveckling, interimslösningar, coaching, konsulttjänster inom HR.
Tillsammans med vår "syster" kompletterar vi varandra och erbjuder en one stop shop inom HRM.
 
 

Inpeople, planeten och lokalsamhället


Vi på Inpeople har höga ambitioner när det gäller CSR. Vår laganda Inspirit finns till för att säkerställa att våra anställda mår bra, att vi inte diskriminerar någon, att vi gör rätt för oss, är professionella och tar ansvar för miljön.

Vår ambition att bidra till en bättre och mer hållbar värld tar sig flera olika uttryck. Vi arbetar med att främja FNs globala mål för hållbar utveckling och fokuserar främst på tre fokusområden: Jämställdhet, Jämlikhet och Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt.
Ända sedan starten 2010 har vi kontinuerligt stöttat olika kultur- och idrottsföreningar såväl som välgörenhets-organisationer som Rädda Barnen, Röda Korset och UNHCR, Ride of Hope/Barncancerfonden och Kvinnojouren Blenda. 

Vi vill alltid ta vårt ansvar när det gäller vår påverkan på samhället och omvärlden och vara en schysst organisation, helt enkelt. Lite utöver det vanliga.

Omtänksam och snäll - vår kultur


Inpeople är grundat med kreativitet, liv och passion som alltid ska finnas. I vår kultur och vårt sätt att tänka sitter vår framgång. Vår jargong är omtänksam och snäll, i en trygg och varm miljö. Vi har hjärta för människor och driver Inpeople med passion och ansvar. Vi är serviceinriktade och har ett högt engagemang. 

För oss väger värderingar och attityd tyngre än kunskap, då vi tror att kunskap är något som kan utvecklas med tid. Vi jobbar som ett lag, med rättigheter och skyldigheter, att hjälpa kunder och varandra med det vi kan. Vi har en positiv och rak kommunikation, ställer krav på varandra att alltid göra vårt bästa och att vi inte glömmer att ha roligt när vi arbetar. Hos oss är det viktigt att vi ger varandra energi och uppmuntrar varandra i det vi gör. 

Aldrig längre bort än ett samtal eller ett mail!

Ring oss:

0470-74 00 80
 

Maila oss:

info@inpeople.se

 

Vill du skicka oss en spontanansökan - klicka på denna länk! 

 

Om du har andra frågor kan du även använda formuläret nedan.

Förnamn*

Efternamn*

E-mail*

Telefon*

Vad kan vi hjälpa dig med?

*obligatoriska uppgifter

Jag samtycker till att mina uppgifter lagras och behandlas enligt följande villkor