Med hjärta för människor

Jag söker jobb Jag söker personal Spontanansökan

 

Rekrytering med hjärta, passion & ansvar 


Vi älskar att få säga VÄLKOMMEN till människor, det ger sån skön energi. En energi som vi hoppas smittar av sig till dig som vi möter, om du så är kund, kandidat som söker jobb, en av alla våra kollegor eller blivande samarbetspartner.

På Inpeople är vi alla ett team och arbetar alltid utifrån våra ledord hjärta, passion och ansvar. För oss innebär det att vi vet vikten av att behandla alla människor med omtanke och respekt.

Hos oss möts du av ett driv och engagemang i allt vi gör och vi är måna om att alltid göra vårt bästa för att leverera moderna personallösningar genom personaluthyrning, rekrytering och utveckling.

Så, oavsett om du söker personal eller själv söker jobb är vi rätt samarbetspartner. Vi är Inpeople – vi vill mer, anstränger oss hårdare och tar större ansvar.

Välkommen till ett annorlunda HR företag!

Läs mer om hur vi arbetar

Hos oss på Inpeople hjälper vi dig gärna med rekrytering, personaluthyrning, HR med mera

Vi börjar alltid med dig


En unik fördel med oss är att vi varit kunder själva och har designat hela vårt erbjudande ur vad som är bäst för dig som kund, eller som kandidat. Inte bäst för oss. Dina utmaningar berättar för oss vad vi föreslår, oavsett om du är i behov av personal eller är på jakt efter drömjobbet.

Hos oss på Inpeople hjälper vi dig gärna med: 
  • Personaluthyrning (ex lager/logistik, verkstad/industri, kontor/administration, teknik/IT)
  • Rekrytering
  • Stöd i HR-frågor
  • Utbildning inom ledarskap och HR
  • Employer branding, värderingsarbete, personalhandbok

 

Inpeople stories

”En enastående förmåga att ta in våra behov”

I över 10 år har Atea och Inpeople haft ett lyckat samarbete gällande bemanning och rekrytering. Inpeople har en enastående förmåga att ta in våra behov och därigenom hjälpa oss att säkerställa att vi har rätt bemanning och kompetens vid rätt tillfälle. Inpeople är nytänkande och driver oss framåt i Ateas strävan att vara ”The place to be”, TB2B.


Heléne Gröön, f d HR-chef, Atea Logistics AB

”Kreativa med fokus på att tillsammans bli bättre”

I vårt samarbete med Inpeople jobbar vi alltid tillsammans. Inpeople är kreativa och kommer med förslag om hur vi kan höja och säkerställa vår servicegrad och kvalité. Det är ett bolag som jobbar med en positiv anda och vi är mycket nöjda med de konsulter som jobbar hos oss. De fokuserar även på framtidsfrågor som gör att vi tillsammans blir bättre. 


Kennert Sagebrant, Produktionschef, Alwex Lager & Logistik AB

”Har en förmåga att fånga företagets kultur”  

Det bästa med samarbetet mellan oss och Inpeople är känslan av ett ömsesidigt partnerskap. Vi har en kontinuerlig dialog där vi löser saker tillsammans. Det är alltid en proffsig introduktion och uppföljning. Det som utmärker Inpeople är enkelheten. De är ett otroligt trevligt gäng där alla har samma kompetens och trevliga bemötande. Dessutom har Inpeople en väldigt bra värdegrund som i vårt fall matchar med våra värderingar. Jag skulle säga att Inpeoples främsta egenskap är deras förmåga att fånga företagets kultur vilket gör att personalen vi får in alltid passar bra in i gemenskapen.  


Gustav Höjelid, Operations Manager, Galvin Green AB