Människor är det viktigaste vi har

Vi hjälper dig med rekrytering av personal


Med innovativa och skräddarsydda personallösningar gör vi våra kunder framgångsrika.

Vi utgår från att våra kunder vet att det mesta hos dem går att kopiera förutom personalen. Vi utgår också från att våra kunder vill ha den bästa personalen hos sig. Därför ser vi till att alltid finnas tillhands och leverera femstjärnigt när våra kunder behover oss. Med det viktigaste vi har - människor.

 

Rätt personal ger nöjda kunder


Vi är en HR-partner som passar organisationer som tycker personal är viktigt och som är noga med vilka som arbetar hos dem. Vi levererar ett genomarbetat koncept inom personaluthyrning och rekrytering.
Vi värnar alltid våra kandidater och konsulter och ser till att de trivs, mår bra hos oss och får de bästa förutsättningarna att göra bra ifrån sig hos våra kunder.

Vårt rekryteringsteam har jobbat länge hos oss och är ett välutbildat team med stor samlad kompetens inom rekrytering. Deras starka drivkraft att matcha rätt kandidat till rätt uppdrag säkerställer en god leverans till kunder och kandidater. 

Vi är extra stolta över att våra kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex undersökning 2019 gav oss högst resultat kring kundnöjdhet i vår bransch. Sveriges nöjdaste kunder 2019. Fantastiskt roligt såklart!

Läs mer om oss

 

Vi lyssnar på dina behov och vad du verkligen behöver


När vi startar upp ett samarbete med en partner startar vi alltid med att lära känna er personal, er kultur och era utmaningar. Ni får tillgång till alla våra resurser oavsett om det gäller kunnig personal eller HR-stöd. Vår målsättning är alltid att hitta rätt personallösning för alla parter. Vi tar ett stort ansvar för vår personal och kandidater och är måna om att alla ska känna sig trygga hos oss. Vi ansvarar också för dig som kund och ser till att du får del av vårt fulla engagemang, vår service, kunskap och känsla för vilken lösning som gör mest nytta för just din organisation.

Det ligger i vårt främsta intresse att alltid rekommendera den bästa lösningen för dig som kund, inte den bästa för oss.

Och du - en överenskommelse med Inpeople är alltid en överenskommelse. Som vi alltid håller!

Inpeople personaluthyrning


Det finns många fördelar med att hyra in personal. En klar fördel är att det ger din organisation en flexibilitet och rörlighet i form av att du alltid har rätt bemanning – varken mer eller mindre. Du slipper personalbrist vid tillfälliga arbetstoppar, sjukfrånvaro, föräldraledigheter eller semestrar.

Det som utmärker oss är att vi snabbt och effektivt hjälper er organisation utifrån era specifika behov. Oavsett om du behöver hjälp enstaka timmar, dagar, veckor eller månader.

Vi har mångårig erfarenhet från att leverera personal inom:

 • lager & logistik
 • industri
 • teknik & IT
 • kundtjänst
 • ekonomi
 • marknad & försäljning

Inpeople rekrytering


Att hitta rätt medarbetare kräver mycket tid och resurser vilket gör att allt fler företag väljer att anlita professionell hjälp vid rekrytering. Har du ett behov av att anställa en ny medarbetare kan du tryggt överlåta detta arbete till oss. Det är ett arbete vi gör varje dag. Faktum är att vi intervjuar tusentals personer om året.

Att vi träffar mycket kandidater gör att vi har en effektiv rekryteringsprocess där vi snabbt kan hitta rätt medarbetare till din organisation. Du väljer själv i vilken omfattning du behöver vår hjälp. Vi hjälper gärna till med hela rekryteringsprocessen, men givetvis även vid enskilda delmoment som intervjuer eller tester.

Vi har rekryterat inom många områden, och några exempal på roller är:

 • Marknadskoordinator    
 • Kundtjänstmedarbetare  
 • Ekonomiassistent    
 • Inköpsadministratör    
 • Systemutvecklare
 • Tekniker
 • Produktionsledare
 • Elingenjör

Aldrig längre bort än ett samtal eller ett mail!

Ring oss:

0470-74 00 80
 

Maila oss:

info@inpeople.se

 

Vill du skicka oss en spontanansökan - klicka på denna länk! 

 

Om du har andra frågor kan du även använda formuläret nedan.

Förnamn*

Efternamn*

E-mail*

Telefon*

Vad kan vi hjälpa dig med?

*obligatoriska uppgifter

Jag samtycker till att mina uppgifter lagras och behandlas enligt följande villkor